20 February 2011

JANGAN BERHENTI....


erm sume sebab kan final project lah..
Macam-macam dugaan kene tempuh kot...
sume tu bergantung pada kite sendiri mahu terus kan atau pun berhenti sekerat jalan.....
tapi jangan lah give up terlalu awal...
kumpulan kami pun banyak jugak masalah ngan project nie....
vb n SQL server aje lah kat kepala nie...
sampai dah tak dapat nak tanggung tinggal 3 minggu aje untuk siap kan project..
minggu lepas penilaian tuk 80%..
minggu nie plak hah amik kau 100% siap ace x gilo nye...

terima je lah harap-harap dapat siap kan project nie sampai waktu yg di tetap kan..
sebab pikir kan pasal projeck akhir je...
yang mini project plak tertangguh..
owhhhh TIDAK..
Macam mane nak wat nie...
Kena planning balik nie
yang pastinya JANGAN BERHENTI tau
terus kan berusaha tau

SHAH YUNI HUSNA

lagu semangat tuk korang di bawah
cuba lah bace lirik n video nie yek.


JANGAN BERHENTI - Ruffedge 





Sememangnya kita sering dilanda dengan pertanyaan
Bagaimana untuk maju ke hadapan
Jika kita asyik duduk dalam kegelapan

Sememangnya akan ada yang iri hati dengan kita
Cuba menjatuhkan oh dengan harapan
Agar kita tidak kan bertemu kejayaan

Pernah dulu ku rasakan hampir hilang semua
Bersaing dengan gelap kegagalan
Kecewa dan sedih jadi teman
Ku pasti inilah lumrah di dalam kehidupan
Menangis sebelum kita ke depan
Tapi kini...


Ku rasakan bagaikan sinar yang terang
Dari langit yang dipancarkan ke bumi
Jauh daripada rasa sepi
Perasaan, inginku berpijak lebih tinggi
Dan meneruskan perjuangan ini
Janganlah kita berhenti di sini

Sebenarnya diri kita mempunyai cita-cita,
Jika putus asa maka takkan rasa
Bagaimana terangnya hidup bila berjaya

Kalau kita asyik terus mendengar kata yang tak tulus
Harus kita ambil semua serius jika tidak
Masa depan kita kan terhapus

Pernah dulu ku rasakan hampir hilang semua
Bersaing dengan gelap kegagalan
Kecewa dan sedih jadi teman
Ku pasti inilah lumrah di dalam kehidupan
Menangis sebelum kita ke depan
Tapi kini...

Masih ada ruang kita bergerak bebas
Mencari-cari apa yang telah hilang
Oh kita ada bersama hingga kini
Tetap sabar, terima kasih semua....
....................................................................................................................................................................