17 April 2011

Download : Maharaja Lawak Minggu 1 - Minggu 3

Ni entri untuk peminat-peminat Maharaja Lawak, Kat sini ak nak share link tuk download dari minggu 1 hingga yang terbaru Minggu ke-3 yang aku amik dari Blog Zealotdownload


Pengacara : AC Mizal
Panel Juri : Mamat Khalid, Ahmad Idham, Saiful Apek
Peserta : Jambu (Yus & Tauke), Man, Amir, XN3, R2, WAI (Idlan & Kechik), Jozan (Johan & Zizan), Balas, Jihan, Sepah, Alex, Nabil
Sinopsis:
Rancangan yang menghimpunkan hampir kesemua bekas juara dan finalis Raja Lawak dari musim pertama hingga musim kelima. Saksikan siapakah yang bakal berentap sekali lagi untuk dinobatkan sebagai Maharaja Lawak..


Download Link
Download Maharaja Lawak [2011] SDTVRip - TeamAryzs
AVI | 700MB++ | 200MB Parts | On Going TV Series
Language : Malay | Subtitle : None

 Download Maharaja Lawak Minggu 1

[1 April 2011]

Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 Part 2 - Part 3 - Part 4
Mediafire [Media Folder]


Download Maharaja Lawak Minggu 2
[8 April 2011]
Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4

Mediafire [Media Folder]


Download Maharaja Lawak Minggu 3
[15 April 2011]
Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
FileSonic Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
Mediafire [Media Folder]

Dah mendownload 2 tlg2 la klik iklan2 kat blog ni ye, 
x pun klik je link2 kat bawah ni....
Game dari Snickers...