17 February 2011

THE OTHER SIDE


entri mengenai logo kumpulan kami tuk mini project web programming.
pening nak pikir mengenainye..
kena ada nama kumpulan..
jadi kami pilih
THE OTHER SIDE
disebabkan shah n yuni suka dengar lagu bruno mars.
tu yang main amik je tajuk lagu the other side..
hahahaha
opps jgn tiru plak...
harap2 sgt...
dah lah final project yg kami tengah usaha nak wat nie...
ada yang tiru huhuh....
nasib baik lah puan suruh wat aje...
x suruh tukar project...
kalu x erm nak wat ape ek..
mungkin final project yang kami buat sekrang nie berlainan ngan THE OTHER SIDE tu..
hahhaah

balik pada kisah logo di atas tu nape ada pokok..
mst ramai akan cakap
tak ke pelik kalu tengok...
Memang nampak pelik pun...
tp ok ape...
kami ibarat kan yang akar tu seperti diri kami sendiri.
dan daun kat dahan tu sebagai hasil mini poroject kami..
macam mane ?
bernas x idea 2?..
mintak lah hasilnye selebat pokok kat dahan tu...
Rajin2 la komen kat bawah ye,
 mane tau kot boleh bg idea kat kami lg...

<3 SHAH YUNI UNA<3