30 April 2011

Video: Maharaja lawak Minggu 5



Layan lawak daripada maharaja lawak minggu ke 5.


Man


Nabil


Kumpulan Balas


Kumpulan Jambu



Kumpulan Sepah


Kumpulan Jozan





Jehan


Amir

27 April 2011

Download : Hikayat Merong Mahawangsa (2011) DVDRip x264 AC3 & XviD-TeaMarYzs [Multi]

Photobucket

Hikayat Merong Mahawangsa | DVDRip | AVI | 1.36GB | 200MB Links | Screen Res:640X352 | Bitrate:1866Kbps
==========================================
Hikayat Merong Mahawangsa | DVDRip | x264 | 1.25GB | 400MB Links | Screen Res:720X554 | Bitrate:1691Kbps

Language : Malay / English / Mandarin
Subtitle : Malay Hard Subbed
Pelakon : Stephen Rahman Hughes, Jing Lu, Gavin Stenhouse, Craig Robert Fong, Eric Karl Henrik Norman, Rahim Razali, Khir Rahman, Wan Hanafi Su, Ummi Nazeera, Nellie Ng, Umie Aida, Jehan Miskin, Mano Maniam
Kutipan Kasar : RM6.50 Juta

Sinopsis
Pada tahun 120, Empayar Rom ketika itu dibawah pemerintahan Hadrian sementara di negara China, Dinasti Han merupakan sebuah empayar yang kuat dan telah memperluaskan pemerintahannya ke negara Asia Tengah. Sewaktu angkatan Rom sedang membaik pulih kapal mereka di Goa, mereka meminta pertolongan Merong Mahawangsa mengiringi Putera Rom ke Langkasuka (dikatakan terletak di utara Malaysia) untuk berkahwin dengan seorang Puteri China yang cantik dari Dinasti Han. Bagaimanapun, puak lanun dari Geruda mempunyai perancangan yang berbeza. Mereka memutuskan untuk menculik Puteri China dan menjadikannya sebagai tebusan. Di hujung pengairan Selat Melaka, Merong Mahawangsa dan angkatannya diserang oleh Geruda. Dapatkah Merong Mahawangsa menyelamatkan Puteri China dan menyatukan baginda dengan Putera Rom bagi sebuah perkahwinan yang menemukan dua tamadun besar dari negara Timur dan Barat?



Photobucket
DVDRip XviD Screen


Photobucket
DVDRip x264 AC3 Screen




DVDRip XviD [AVI]
http://www.megaupload.com/?d=VQJEYLK4
http://www.megaupload.com/?d=XRM3LWDR
http://www.megaupload.com/?d=4AL9CNTZ
http://www.megaupload.com/?d=NDNU7JWO
http://www.megaupload.com/?d=H243BX1K
http://www.megaupload.com/?d=5UVK0YKG
http://www.megaupload.com/?d=E4HL5QTP
http://www.megaupload.com/?d=4FUEBC81

DVDRip x264 AC3 [MKV]
http://www.megaupload.com/?d=0KUEF4L0
http://www.megaupload.com/?d=DOXL3B9M
http://www.megaupload.com/?d=FIID9CBX
http://www.megaupload.com/?d=KDTQ27M5



DVDRip XviD [AVI]
http://hotfile.com/dl/115638110/3a8233d/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/115638122/926f719/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/115638146/6bffa5e/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/115638181/9fb2f16/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/115638392/5b6ce5d/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part5.rar.html
http://hotfile.com/dl/115638397/36f01b1/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part6.rar.html
http://hotfile.com/dl/115638404/90badb8/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part7.rar.html
http://hotfile.com/dl/115639679/bffb3ca/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part8.rar.html

DVDRip x264 AC3 [MKV]
http://hotfile.com/dl/115794109/b619f7d/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/115794205/6f9b6e0/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/115794126/e4deb6e/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/115794105/857f4ad/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part4.rar.html



DVDRip XviD [AVI]
http://www.fileserve.com/file/PbMWpBg/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/wqybFrk/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/sf2adSQ/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/ACuQJBm/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/Dgk23ZW/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part5.rar
http://www.fileserve.com/file/BAG6EQS/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part6.rar
http://www.fileserve.com/file/evaqHS2/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part7.rar
http://www.fileserve.com/file/xBSqufF/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part8.rar

DVDRip x264 AC3 [MKV]
http://www.fileserve.com/file/kZBNXap/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/kGfAApT/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/VNFzD2W/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/9Q8yHXB/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part4.rar



DVDRip XviD [AVI]
http://www.filesonic.com/file/833949324/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/833949354/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/833949374/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/833949284/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part4.rar
http://www.filesonic.com/file/833949304/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part5.rar
http://www.filesonic.com/file/833987951/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part6.rar
http://www.filesonic.com/file/833950264/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part7.rar
 http://www.filesonic.com/file/833977581/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part8.rar

DVDRip x264 AC3 [MKV]
http://www.filesonic.com/file/843817284/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/843817354/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/843816424/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/843816364/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part4.rar




DVDRip XviD [AVI]
http://www.duckload.com/download/4930897/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part1.rar
http://www.duckload.com/download/4930933/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part2.rar
http://www.duckload.com/download/4930904/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part3.rar
http://www.duckload.com/download/4930906/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part4.rar
http://www.duckload.com/download/4930930/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part5.rar
http://www.duckload.com/download/4930902/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part6.rar
http://www.duckload.com/download/4930907/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part7.rar
http://www.duckload.com/download/4931258/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.XviD-TeaMarYzs.part8.rar

DVDRip x264 AC3 [MKV]
http://www.duckload.com/download/5111028/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part2.rar
http://www.duckload.com/download/5111018/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part1.rar
http://www.duckload.com/download/5111010/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part3.rar
http://www.duckload.com/download/5110990/Hikayat.Merong.Mahawangsa.2011.DVDRip.AC3.x264-TeaMarYzs.part4.rar

Links Are Interchangeable
Kredit To TeaMarYzs @ http://teamaryzs.com

Create A Free FileServe / Filesonic / Duckload Account. Simply Click A Logo Below


Video: iPad 3D Features...

Video demontrasi iPad 3D tanpa menggunakan cermin mata khas 3D...
Pasni xyah nak pening2 pkai spectacles 3D lg dah.... Cool....



23 April 2011

Maharaja Lawak Minggu 4 Full Download....

Minggu lepas aku dah letak link sampai miggu ke 3 jadi mggu ni aku bg link tuk Minggu ke 4 Plak... Enjoy....


Pengacara : AC Mizal
Panel Juri : Mamat Khalid, Ahmad Idham, Saiful Apek
Peserta : Jambu (Yus & Tauke), Man, Amir, XN3, R2, WAI (Idlan & Kechik), Jozan (Johan & Zizan), Balas, Jihan, Sepah, Alex, Nabil
Sinopsis:
Rancangan yang menghimpunkan hampir kesemua bekas juara dan finalis Raja Lawak dari musim pertama hingga musim kelima. Saksikan siapakah yang bakal berentap sekali lagi untuk dinobatkan sebagai Maharaja Lawak..


Download Link
Download Maharaja Lawak [2011] SDTVRip - TeamAryzs
AVI | 700MB++ | 200MB Parts | On Going TV Series
Language : Malay | Subtitle : None

LATEST
Download Maharaja Lawak Minggu 4


[22 April 2011]


Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Mediafire [Media folder]



Minggu2 Lepas
 Download Maharaja Lawak Minggu 1

[1 April 2011]

Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 Part 2 - Part 3 - Part 4
Mediafire [Media Folder]


Download Maharaja Lawak Minggu 2
[8 April 2011]
Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4

Mediafire [Media Folder]


Download Maharaja Lawak Minggu 3
[15 April 2011]
Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5

Video : Maharaja Lawak Minggu Ke-4


Pada peminat2 Maharaja Lawak kat sini aku nak share Video Maharaja Lawak Minggu 4 yang aku jumpe kat Youtube, untuk full download nant aku post lain ye....
Amir
 Jozan
 Man
 Sepah
 Alex
 Nabil
 Balas
 Jambu
 Jihan
 Penyingkiran
Dah tengok 2 rajin2 la klik2 iklan @ link kat bawah ni ye...

19 April 2011

Setahun Berblog.....

Sedar x sedar bulan 5 nant akan genap setahun aku berblog ni. Start dari Pageviews :0 hingga hampir 13000 Pageviews hari ni...Jd hari ni aku nak share ciket status Blog ni selepas setahun...


Ni pageview aku selama setahun ni...

Ni plak rank blog aku Worldwide dan juga dekat Malaysia...

Earning blog ni dari iklan2 Adverlets yang dpt tiap2 hari sejak ak ltak iklan Adverlets 2 miggu lepas, thanks to Husna Rosli for the tips........

Ini plak earning Nuffnang yang xtau bile nak naik dah bermiggu byk ni je, Pelik aku....

Kesimpulannya, selama aku berblog ni macm2 dah aku dpat dari mcm mane nak cari visitor, kekalkan pageviews, page loading time, mcm2 lg la... x susah sebenarnye nak wat blog ni, tp nak maintain wat blog 2 yg susah... Apepun kat cini nak ucap thanks sgt2 dekat Ayunie Aris yg byk mendorong aku untuk wat blog ni.. Mesti ramai nak tau mcm mane aku bleh jana trafik yang agak bnyak dalm thun 2011 ni...Nant aku ceritakan dalam post2 lain plak. sekian....

18 April 2011

Video : The Final Doraemon (Unofficial)

Sume mest pernah tgk Doraemon kan,diikutkan Doraemon ni xde ending sebab sebelum ending 2 siap pencipta komik Doraemon ni dah meninggal dunia, tp mst sume tertanye apa kesudahan cite 2... Kat cini ada ending yang dibuat secara unofficial.... Layan....

Sampel Soalan Semester 6 DIP


Rasanya masih belum terlambat untuk aku share sampel soalan Semester 6 sebab hari Rabu baru kita start exam. Kat sini ada beberapa set soalan sampel. Untuk download hanya klik pada ikon soalan yabg berkenaan format asal adalah .RAR yang apabila diextract akan mendapat file .PDF. Gud Luck in your exam....

Dah mendownload 2 tlg2 la klik iklan2 kat blog ni ye.

17 April 2011

Download : Maharaja Lawak Minggu 1 - Minggu 3

Ni entri untuk peminat-peminat Maharaja Lawak, Kat sini ak nak share link tuk download dari minggu 1 hingga yang terbaru Minggu ke-3 yang aku amik dari Blog Zealotdownload


Pengacara : AC Mizal
Panel Juri : Mamat Khalid, Ahmad Idham, Saiful Apek
Peserta : Jambu (Yus & Tauke), Man, Amir, XN3, R2, WAI (Idlan & Kechik), Jozan (Johan & Zizan), Balas, Jihan, Sepah, Alex, Nabil
Sinopsis:
Rancangan yang menghimpunkan hampir kesemua bekas juara dan finalis Raja Lawak dari musim pertama hingga musim kelima. Saksikan siapakah yang bakal berentap sekali lagi untuk dinobatkan sebagai Maharaja Lawak..


Download Link
Download Maharaja Lawak [2011] SDTVRip - TeamAryzs
AVI | 700MB++ | 200MB Parts | On Going TV Series
Language : Malay | Subtitle : None

 Download Maharaja Lawak Minggu 1

[1 April 2011]

Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 Part 2 - Part 3 - Part 4
Mediafire [Media Folder]


Download Maharaja Lawak Minggu 2
[8 April 2011]
Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
FileSonic Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4

Mediafire [Media Folder]


Download Maharaja Lawak Minggu 3
[15 April 2011]
Megaupload Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
Hotfile Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
FileServe Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
FileSonic Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5
Mediafire [Media Folder]

Dah mendownload 2 tlg2 la klik iklan2 kat blog ni ye, 
x pun klik je link2 kat bawah ni....
Game dari Snickers...