22 June 2012

Apabila Kredit Prepaid Hilang...(Part 2)

Sambungan dari post sebelum ini. Ak dah tau mcm mane kredit ak bleh hlang dan jgak ak tau yang Celcom xkan amik tau pun pasal nak ganti balik kredit ak, Then ak terfikir knape ak x buat aja aduan kat SKMM. So ak trus ke website SKMM dan trus pg ke http://aduan.skmm.gov.my/ untuk e-aduan.


Dan ini screenshot aduan ak..


Lepas dah buat aduan 2 semua ak dapt 2 email kte aduan telah diterima dan juga aduan didalam siasatan,..

  

Ok skrng dah rasa puas hati cket bile dah buat aduan ak nak tggu plak ape yang akan jd lepas ni....